Ons aanbod Bedrijven

Maatsteeg 4 A Rhenen

artikel

 

Voormalig vleeskalverbedrijf met ruime woning, bedrijfsopstallen, erf, ondergrond en cultuurgrond op totaal 2.08.15 ha.

 

Het woonhuis heeft een afmeting van circa 9 x 14 meter buitenwerks en is gebouwd van stenen spouwmuren en voorzien van dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels CV (HR-combi), aansluiting op alle nutsvoorzieningen (m.u.v. kabel).

 

Indeling woonhuis: entree/bijkeuken met vaste kasten, woonkeuken, ruime woonkamer, hal met toilet, slaapkamers annex kantoortje. Verdieping: overloop met 2 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

 

Schuur I: bouwjaar omstreeks 1980, afmeting circa 19,80 x 47 meter en een muurplaathoogte van circa 2,30 meter. Gebouwd op niet onderheide betonnen funderingsstroken, gedeeltelijk voorzien van een mestput. De wanden zijn opgetrokken van B2 blokken aan de binnenzijde en rode baksteen aan de buitenzijde. Voorzien van stalen spanten en gedekt met ABC-golfplaten dak met dupanel isolatie. De stal is ingericht met 6 afdelingen van ieder 7 x 19 meter. De inrichting is grotendeels verwijderd.

 

Schuur II: bouwjaar omstreeks 1980, afmeting circa 19,80 x 47 meter en een muurplaathoogte van circa 2,30 meter. Gebouwd van niet onderheide betonnen funderingsstroken, gedeeltelijk voorzien van een mestput. De wanden zijn opgetrokken van B2 blokken aan de binnenzijde en rode baksteen aan de buitenzijde. Voorzien van stalen spanten en gedekt met ABC-golfplaten dak met dupanel isolatie. De stal is ingericht met 6 afdelingen van ieder 7 x 19 meter en een voerkeuken aan de voorzijde van de stal.

 

Het erf en de ondergrond van de bedrijfsgebouwen hebben een afmeting van circa 8.500 m². De grond om de gebouwen en het erf gelegen is in gebruik als grasland voor het houden van schapen. Het betreft een oppervlakte van circa 1.08.15 ha.

 

Bestemming: ter plaatse is het bestemmingsplan Buitengebied van toepassing. Volgens dit bestemmingsplan heeft het object een agrarische bestemming met een nadere aanduiding 'openheid' waarbij intensieve veehouderij is toegestaan. Ter plaatse van de bedrijfsgebouwen is een agrarisch bouwperceel aangegeven.

 

Voor vragen en/of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor, telefoon 0345-686000.